lauantai 13. helmikuuta 2016

Renaissance 21-vuotiaalle

Tänään on kulunut 21 vuotta siitä, kun kuopukseni aloitti seikkailunsa tässä maailmassa. Juhlistimme kyllä päiviä jo eilen, sillä tämän vuosina 1721-1969 Suomessakin vallalla olleen täysi-ikäisyyden rajan saavuttanut tyttäreni on tänään aivan muualla.

 ♥ ONNEA SILJA ♥Yksi synttärilahjoista oli neuletakki. Dropsin viime talven mallistossa oli palmikkojakku, joka suorastaan huusi meille Siiiiljaaaaa. Malli on nimeltään Renaissance. Neuloin sen kaksinkertaisesta Dropsin Alpaca-langasta (100% alpakka), väristä numero 7323. Ei oikein värikartan väri vastaa oikeata sävyä, mutta tämä on loistava Siljan punaisiin hiuksiin! Puikkoina oli 4,5 ja 5. Ohjeen löydät täältä.


Malli on vartalonmyötäinen ja neulottiin yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Raglanhihat rajattiin palmikoilla. Istuvuus tehtiin  samoilla palmikkokuvioilla, joita tuli taakse kolme


ja eteen kummallekin sivulle yksi.


Nuo edelliset kuvat oli otettu salaman kanssa, tämä ei, joten väri on oikeampi. Vyötäröpalmikoiden jälkeen jatkettiin pienemmillä palmikoilla joiden välissä lisättiin silmukoita. Näin syntyi ihanan laskeutuvuuden aiheuttavat kiilat. Samaa pienempää palmikkoa on nappilistojen vieressä koko matkalla ylhäältä alas, hihansuissa ja helmassa. On ihanan pehmoinen, lämmin ja niin kantajansa näköinen!


6 kommenttia:

 1. Ihana neuletakki! (: Itse tehdyt lahjat ovat parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihana, kiva neuloa ja oli tosiaan kantajalleen mieluinen =)

   Poista
 2. Kaunis neuletakki upeassa värissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saturnina! Me olemme aivan mielettömän tyytyväisiä =)

   Poista