tiistai 17. maaliskuuta 2015

Olen Säteilevä!

Kirjaimellisesti. Jopa siinä määrin, että mua kehotettiin kahden metrin säteellä vuorokauteen olemaan lähestymättä pieniä lapsia tai raskaana olevia. Aamulla muhun ruiskutettiin vähän enemmän radioaktiivista ainetta kuin viimeksi, ja sen vaikuttamista piti odotella 3 tuntia. Onneksi Elisalla oli auto ja juoksimme hoitamassa asioita. Sossu, kela, työkkäri, apteekki, ruohonjuuri. Ajattelin hieman herkutella ja ostin mm. kookospalmusokerilla makeutettua raakasuklaata. Slurps.

Puolenpäivän jälkeen he saivat tyksissä aloitettua mun luuston gammakuvaukset. Nyt on sit kaikki luut ytimineen kuvattu mahdollisten etäpesäkkeiden varalta. Niitähän ei missään tapauksessa pitäisi olla, mutta tämä ja seuraava tutkimus tilattiin jo ennen leikkausta. Hyvä, että tutkivat, eipähän sitten tarvitse jossitella.

Sairaalasta päästyämme kiersimme vielä hieman kaupungilla. Tuoreita vadelmia ja mustikoita, lankoja (yllätys, yllätys), narsisseja, tulppaaneita ja lyhtykynttilöitä. Eniten minua kuitenkin ilahduttivat tarpeeksi isot rintaliivit, jotka eivät kinnaa haavojen päällä ja niihin ostettu pieni lisuke toiselle puolen. Kyllä oli kiva kulkea kaupungilla rinta rottingilla, kun nämä ulokkeet olivat taas oikeilla paikoillaan.Kohta nautin siis tuoreista marjoista, auringonpaisteesta ja käsitöistä. Ystävättäreni tilasi minulta tällaisen shaalin ja nyt kun sain hommattua vaaleanpunaista lankaa ajattelin sen toteuttaa. Koska ilma on mitä mahtavin, vaikka takatalvesta puhuvatkin, niin ajattelin jopa majottautua parvekkeelle sitä aloittelemaan. Kun oven laittaa kiinni ja kissat sisälle, voi parvekelasit avata ja nauttia vielä hetken luonnon omasta D-vitamiinista. Kyllähän sitä jo aimo annokasen tänään ehti saada, mutta lisä on aina tervetullutta kun varsinkin syöpäläiset inhoavat sitä - se kun tuppaa haittaamaan niiden lisääntymistä =) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti