lauantai 17. lokakuuta 2015

I love yarn

Tänään saa ihan luvalla huutaa koko maailmalle rakastavansa lankaa. Ja minä rakastan! Vai miltä näyttää?


Tänään siis vietetään I love yarn -päivää. Eikö tänään olekin siis oikein sopivaa esitellä teille tämä uusi, muotoutumassa oleva paratiisini, oma pyhättöni, askartelu- ja käsityötilani. Tässä on siis nuorimmaiseltani tänne jäänyt isoäidiltäni peritty kirjahylly. Ilman kirjoja, mutta täynnä lankaa (kankaat, trikookuteet ja moppilangat ym. paksut jutut eivät tänne mahtuneet, ne jäivät työhuoneeseen). Pikku laatikoihin sain virkkuukoukut, sukkapuikot, pyöröpuikot ja kaikki hakaneulat, vetskarit, nepit ym sälän. Hyllyjen alla on vielä kaapit, joissa on erilaisia askartelu- ja ompelutarvikkeita, kuten helmet, kalkkipaperit ym.

Täällä oli tänään "talkoissa" molemmat tyttäret poikaystävineen. Haimme autotallista yhden vanhan sohvamme ja toimme tänne. Se on kyllä väliaikaisratkaisu, sillä haluan siihen kunnollisen vuodesohvan - jos vaikka jommat kummat haluavat jäädä yöksi. Mutta nämä Artekin Ben af Schultenit ovat kestäneet aikaa lapsuudenkodistani tänne ja tämä saa nyt toistaiseksi olla tässä. Värikkään tulppaanimaton minulle toi ystävättäreni, jolla ei ollut sille käyttöä.


Tyttäreni jätti tänne myös koulupöytänsä. Sain sinne oman askartelu- ja ompelunurkkauksen. Tuo kolohan on kuin suunniteltu ompelukonetta varten! Ja työpöydän viereen mahtuu sopivasti vanha riippukansiotelineeni, jonne voin säilöä kaikki eri proggiksista tulleet muistiinpanot ym.


Esittelynsä ansaitsee myös tapetti, eikö ole upea!


Kunhan saan kappaverhot vielä ommeltua loppuun, on aika aloittaa työt tässä huoneessa. 


Väriä on mahtunut elämään muutenkin, tai liekö tämän inspiroivan huoneen ansiota, mutta osallistuin tässäkin kuussa Silmukan Ytimestä -haasteeseen.


Aiheena oli sade/vesi. Aikas haastavan haasteen ovat Maija ja Sini meille asettaneet. Mutta äskettäin sain kuulla iloisia uutisia kevätvauvasta ja toiveen virkatusta mobilesta, jossa olisi iso kumpupilvi, vesipisaroita, aurinko ja kuumailmapallo. Joten puuvillalankalaatikon kimppuun. Askartelutarvikkeiden kimppuun. Ja haaste suoritettu. Tuloksena 10 eriväristä sadepisaraa, joissa jokaisessa sisällä n. 2cm kulkunen.


Nyt pitää "enää" suunnitella aurinko, pilvi ja kuumailmapallo...

Mutta oikein hyvää langanrakastamispäivää itse kullekin. Loppukevennys bongattu netistä =)

7 kommenttia:

 1. Oijoi, miten ihana oma tila. Minäkin haluaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Tuntuu tosi hyvältä kun tavaroilla ja tarvikkeilla on selkeästi omat paikkansa. Sitäpaitsi ton laittamisen yhteydessä löysin monta, jo unohtunutta asiaa =)

   Poista
 2. Paratiisi! Tuollaisesta tilasta minäkin haaveilen, kiitos inspiraatiosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siispä tilaa raivaamaan! Täytyy myöntää, että tämä tila tuntuu ihan maanpäälliseltä paratiisilta. Ja mikä parasta, saan oven kiinni esim. ryijyhommissa = kissat ei pääse sotkemaan mun lankakasoja =)

   Poista
 3. Tuo tapetti on ihan mieletön!!:) Mietin itekin että oisin osallistunut tuohon silmukan ytimestä haasteeseen, mutta aihe oli tosiaankin haastava.. hienosti oot kyllä saanu sen toteutettua! :) Oon itekin nyt viime aikoina hurahtanut virkkailuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkailu on kivaa, mahdollisuuksia on niin monia! Haastava haaste oli, mietin vaikka mitä, mutta sitten kun tyttäreni kertoi tilastaan ja haaveistaan, asia oli ilmiselvä. Ja, tapetti on minunkin mielestäni aivan mahtava. Itse asiassa se oli nuorimmaiselleni niin tärkeä, että hän tuhlasi siihen osan ensimmäisen kesätyöpaikkansa ansioista! Se oli vain pakko saada. Nyt siitä saan nauttia minä =)

   Poista
 4. Onnea tulevasta mummoutumisesta! :) Ja kiitos kun osallistuit haasteeseen! Ihania vesipisaroita suoraan sateenkaaresta <3

  VastaaPoista