tiistai 5. huhtikuuta 2016

Lisää pöllöjä

Muistattehan vielä sen pöllöpeiton, jonka tulevalle vauvalle virkkasin? Lankoja jäi niin paljon yli, että sain tehtyä vielä vaunuihin helistimen sen seuraksi.


Ostin paksua pyöreätä kuminauhaa ja pujotin pallot ja pöllöt siihen. Sitä voi sitten säädellä pituudeltaan sopivaksi käyttötilanteesta riippuen. Pöllöt virkkasin 3 mm koukulla, ohjeen niihin löysin täältä. (Samanlaisesti olen myös virkannt meidän ovistopparit). Isot puuhelmet ostin Raision askartelu- ja käsityöparatiisista, Machiasta. Se on todella monipuolinen, laajavalikoimanen, ideoita pursuava, kurssitoimintaakin järjestävä liike asiakasystävällisine henkilökuntineen. Kun löysin tieni sinne ensimmäistä kertaa, meni minulla yli tunti vain ihmetellessä, hypistellessä ja ihaillessa. 

Mutta takaisin pöllöihin. Niiden sisällä on paljon kulkusia helinää tuomassa. Pohdiskelin aikani, kuinka saisin ne sinne niin, että niistä lähtisi jotain ääntäkin. Jos vain tunkisin ne vanun sisään, eiväthän ne helisisi. Pääsiäisaika ja yllätysmunat olivat tässäkin talossa kovaa valuuttaa. Keksinkin pistää kulkuset sinne muovimunan sisälle ja vanun keskelle. Kyllä nyt helisee. Taas nähtiin se, kuinka yhteistyössä on voimaa! Tytöt söivät suklaat ja kokosivat yllätykset. Minä keräsin ja pesin muovimunat yllätysten ympäriltä.


Huomenna on jännä päivä. Minunkin synnärikassi on jo pakattu käsitöitä myöten. On tossua, vaihtovaatetta ja vesipulloa. Kamera pitää vielä laittaa lataukseen. Pinnasänky on kasattuna ja pedattuna täälläkin, muutama vaippa, tutti ja tuttipullo käyttövalmiina, varavaatteille ja hoitoalustalle omat paikat katsottuna. Aamulla viimeistään suunnataan kohti tyksiä. Jos "Makke" ei ole vielä itse päättänyt pyrkiä ulos, niin lääkärit vähän avittavat tapahtuman alkua. Huomenna, ihan viimeistään ylihuomenna tämä vaihe on siis ohi ja minä saan nauttia isoäitiydestä ♥ Ja huomenna myös omia syntymäpäiviään viettävä tyttäreni äitiydestä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti